Hedvägen 5

Kämpinge - strandnära 14 295 000 kr accepterat pris

Visningar

Inga visningar inbokade just nu

Information

Typ Friliggande villa
Fastighet Höllviken 14:134
Boarea 175 kvm
Biarea 38 kvm
Rum 6 varav 4-5 sovrum
Tomt 1392 kvm
Pris 14 295 000 kr accepterat pris
Byggnadsår 1989

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Mäklare

Ansvarig mäklare

Charlotte Rydberg
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 0705-454345
E-post: charlotte@maklarelindgren.se

Vill du bo 3 minuters promenad från stranden?

Har du också längtat efter att bo bara en liten kort promenad från den underbara Kämpingestranden?
Då har du chansen nu!
På en härlig skogstomt med vackra tallar som doftar om sommarkvällarna, hittar du denna enplansvilla, som ligger inbäddad i en insynskyddad och lättskött trädgård. Villan har ett stort trädäck i sydvästläge med utgång från kök, sällskapsrum och två sovrum.
Här njuter du med familj och vänner, tar ett dopp i poolen, lägger något gott på grillen och sitter ute under markisen till långt in på natten.
När du stiger in i hallen möts du av ett fantastiskt ljus och du kan direkt se genom huset hur solen strålar in på parkettgolvet genom ett av de många fönster som vetter mot trädgården. Du bjuds in till stora sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning, där familj och vänner kan umgås med varandra och hänga runt den stora köksön.
I sovrumsavdelningen har du två mindre sovrum och ett större, där föräldrarna bor lite separat med egen utgång till trädgården för ett tidigt morgondopp i poolen. Här finns ett stort helkaklat badrum, en klädkammare samt ett stort tvättrum med gott om skåp.
Som extra bonus, kan du via tvättrummet, komma in i en separat del med egen ingång, och två rum. Perfekt för ett hemmakontor eller en tonåring som vill rå sig själv lite.
Hela villan är renoverad i harmoni där färgerna går i vitt, grått och svart och sällskapsrum och sovrum har en ekparkett och badrum, gästtoalett, kök och tvättrum har en ljusgrå golvklinker.
Dina bilar står bra och skyddat i carporten som är sammanbyggt med ett rymligt isolerat förråd.

På trädgårdens baksida finns ett litet gästhus med hall, liten köksavdelning, vardagsrum, badrum samt ett litet sovrum. Det ligger lite avskilt med egen terrass och trädgård att disponera. Perfekt för långväga gäster, tonåringen eller varför inte hyra ut?

Vill du njuta av Höllvikens många restauranger, bio eller små butiker, så cyklar du snabbt upp till byn. Där hittar du också bussar till Malmö, Lund, Skanör-Falsterbo och Vellinge. Det finns också en rundbuss några hundra meter bort, som tar dig till Höllvikens centrum.

Men vad är väl härligare än att efter en lång arbetsdag, snöra på sig joggingskorna och på tre minuter vara nere på vår underbara strand. Här kan du njuta året runt - i alla väder. Gå längs havet eller bara sitt och titta ut på havet, som aldrig ser likadant ut.
Det är anledningen till att du vill bo precis här!

Villan visas exklusivt för en familj i taget. Välkommen att ringa ansvarig fastighetsmäklare Charlotte Rydberg. Tel.nr 0705-454345

Planlösning

Antal rum 6 varav 4-5 sovrum
Boarea 175 kvm. Areauppgifter enligt ritning(ar)

HALL

Välkommen in i den ljusa hallen med ljusgrå klinker med golvvärme på golvet och vita väggar. Direkt när du kommer in möts du av ljuset från sällskapsrummmets alla fönster.
Till höger hänger du dina kläder och till vänster har du villans gästtoalett.

GÄSTTOALETT

Gästtoaletten är helkaklad i vitt, grått och svart med Hans Groheblandare och granitskiva mellan kommod och handfat. Samma golv som i hallen.

SOVRUM 1

Till höger i hallen hittar du villans ena sovrum/arbetsrum med ekparkett, vita väggar samt garderob.

SÄLLSKAPSRUM MED KÖK

Här har du ett stort härligt sällskapsrum med härligt ljusinsläpp från alla fönster. Ekparkett och vita väggar. Utgång till det stora trädäcket både från sällskapsrummet och köket.
Det finns plats för mys i soffan framför kaminen, som ger en behaglig värme i hela rummet och stort utrymme för matbord där många gäster kan sitta och äta.
I andra vinkeln av det stora rummet hittar du köksdelen. På golvet ligger en ljus klinker med golvvärme och väggarna är vita. Ena väggen är helt täckt av köksskåp från Ballingslöv med inbyggd kyl, frys och diskmaskin, samt kaffemaskin, tallriksvärmare, microvågsugn och ugn. Alla vitvaror är Siemens. Fläkten är av märket Thermex. Ovanför bänkskivan av granit sitter svarta, blanka mosaikstavar. I vinkylen (Geapp) ligger de utvalda vinerna. I den stora köksön med bänkskiva av granit finns spishällen där du lagar maten medan familjen hänger runt ön.
Vid stora fester dukas all den läckra maten upp på köksön och gästerna väljer vad de vill ha.

SOVRUM 2

Sovrum med ekparkett och vita väggar. Perfekt barnrum nära föräldrarna.

BADRUM

Badrummet är stort med två handfat i vit Duravit porslin på kommod av mörkt träslag med granitskiva. Alla blandare är Hans Grohe.
Toalett och dusch och handdukstork. Badrummet är helkaklat i svart och vitt med ljusgrå klinker med golvvärme på golvet.

MASTER BEDROOM (3)

Här har du ett stort sovrum med ekparkett och vita väggar. Längs ena väggen finns skjutdörrsgarderob (Roland System) med massor av förvaring. Här finns också en utgång till trädgården, där du kan gå ut direkt för ett morgondopp.

KLÄDKAMMARE

Utanför master bedroom finns en klädkammare.

TVÄTTRUM

Mitt emot master bedroom, ligger tvättrummet med tvättmaskin och torktumlare, värmepanna och massor av skåp för förvaring (Roland System). På golvet ligger samma golv som i kök, badrum GWC och hall och väggarna är vitkaklade. Härifrån kommer du in i den tillbyggda delen med sovrum och allrum.

GÄSTAVDELNING (SOVRUM 4 & EV 5

Här har man byggt en lite privat del av huset som kan användas till tonårsboende, hemmakontor eller gästavdelning. Den består av ett allrum och ett stort sovrum med egen utgång till trädäcket.
Denna del har egen ingång från villans framsida.

GÄSTSTUGA

På den bakre delen av trädgården, lite privat, finns en gäststuga som har hall, badrum med tvättmaskin, liten köksavdelning, sovrum med plats för två sängar samt mindre vardagsrum. Utanför finns en insynsskyddad terrass och en bit av skogstomten ligger framför. Perfekt för tonåringen eller uthyrning.

Byggnad

Typ av byggnad 1 plan
Boarea 175 kvm
Biarea 38 kvm
Byggnadsår 1989
Kommentar till byggnadsår Villan har genomgått en stor renovering
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Stomme Trä
Fasad Stående träpanel
Fönster 3-glasfönster isoler + 2-glas isoler
Bjälklag Lättbetong
Utvändigt plåtarbete Silverzink
Grundmur Lättbetong
Tak Betongpannor
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning El - luftburen värme med återvinning
Ventilation Luftburen mekanisk till- och frånluft Bacho, med återvinning
Övrigt om byggnaden Golvvärme i kök, badrum, hall och tvättrum.
Larm
Övriga byggnader Gäststuga
Förråd 15 kvm med carport för två bilar

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Utförd
Datum 2023-03-13
Primärenergital 160

Ekonomi

Pris 14 295 000 kr accepterat pris
Taxeringsvärde 5488000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2484000 kr
Driftkostnad 18081 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 7862 kr
 • Försäkring: 5544 kr
 • Renhållning: 3575 kr
 • Hushållsström: 18897 Kwh
 • Vägsamfällighetsavgift: 1100 kr

Kostnad för uppvärmning och hushållsel för 2023 är beräknad av elbolaget och grundar sig på dagens prisnivå för rörligt avtal. Kostnad: 66 944 kr


Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 3 004 000 kr
 • Småhusbyggnad: 2 484 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1392 kvm
  Övrigt Härlig, lättskött skogstomt med vackra tallar. Gräsmatta för lek och spel i anslutning till poolen.
  Uteplats Stort trädäck i anslutning till poolen med plats för loungegrupp, matbord och solsängar.

  Närområde

  Allmänt Lugnt område med mycket tallar. Närhet till strand med härliga promenader.
  Närservice All närservice som du behöver finns i Höllviken.
  Kommunikation Rundbuss finns några hundra meter bort som tar dig till busstationen i Höllviken.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Byggnadsplan Ändring Av Dp
  Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:14 ändamål: Vägar, Grönområden

  Övrigt

  TV Mobilt bredband
  Bredband Mobilt bredband

  Bilder

  Poolhäng Ett härligt stilfullt hem med insynsskyddad trädgård Markis finns om solen blir för stark Stilfullt kök med massor av förvaring Stor köksö Öppet mot vardagsrum Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning Master bedroom med utgång till poolen Helkaklat badrum Sovrum 2 Sovrum 3 Gästtoalett/Ljusinsläpp rakt igenom huset Njutning Tonårsavdelning/ kontor med egen ingång Sovrum i tonårsavdelningen Tvättavdelning med mycket förvaring Gästhus på tomten Egen terrass för gästerna Kök och hall i gästhuset Allrum i gästhuset Sovrum i gästhuset Badrum i gästhuset Bara 3 minuters promenad till bryggan! Såå nära till den underbara Kämpingestranden! Uppfart med carport och förråd

  Karta